NICENAILS

NICE NAILS

Abierto hoy
De 9:30 a 22:00

676825421

676825421

OK

La presència és una cosa molt valorada en la societat actual i les dones saben que l'aspecte físic és una cosa important i per això cuidar cada detall al màxim és una cosa primordial com ara les mans, una de les parts del cos que més fem servir i que han estar en tot moment perfectes i ara és possible gràcies Nice Nails, el millor centre per a la cura de l'aspecte de les nostres mans.

Per tenir un aspecte millorat o donar un toc molt especial a les nostres ungles tenim aquesta estupenda alternativa, Nice Nails. On podem trobar un d'aquests establiments? A Barcelona, exactament a la localitat de Cornellà de Llobregat, lloc on està ubicat el centre comercial Splau! una moderna gran superfície que compta amb infinitat d'establiments molt especials com aquest.

Tot el personal de Nice Nails Cornellà de Llobregat compta amb una dilatada experiència en el món de l'estètica de les mans i coneixen a la perfecció quins són els millors trucs per tenir les mans sempre d'una manera envejable, a més treballen amb els productes de la màxima qualitat perquè la nostra satisfacció sigui màxima i amb uns preus que no tenen comparació a cap altra botiga d'aquesta classe.

En Nice Nails Splau! les nostres ungles estaran sempre a l'última, cuidades amb tota la qualitat possible i on podrem comprovar per nosaltres mateixes lo bé que ens queden les ungles de gel o fins i tot fer-nos la manicura i pedicura per anar estupendes sempre a qualsevol lloc, així que ja saps, si sempre has volgut tenir unes ungles especials i unes mans cuidades al màxim, confia en l'experiència i la bona feina del seu personal, qui ens atendrà d'una manera cordial i propera a més d'oferir els millors resultats.Horario de apertura :

lunes a sábado : De 9:30 a 22:00
domingo : cerrado

Categorías :

Title